Onafhankelijke partner bij verzekeringen in Eindhoven

Als het op verzekeren aankomt dan zijn vooral twee zaken voor u erg belangrijk. U wilt een goede dekking en dat tegen zo laag mogelijke kosten. Zeker wanneer u veel verzekeringen heeft lopen of ondernemer bent, dan blijkt het vaak lastig om het overzicht over uw verzekeringen te houden. Adviescentrum EverCare Eindhoven helpt u bij het verkrijgen van dat overzicht en daar waar mogelijk ook te besparen op uw lasten. Dit doen wij door kritisch te kijken naar uw polissen en eventuele dubbele dekkingen uit uw verzekeringen te halen.

Voor welke verzekering kunt u terecht bij EverCare Eindhoven?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent bestaande of af te sluiten verzekeringen. Ook kunt u bij EverCare Eindhoven terecht om voor u de beste polissen tegen de gunstigste voorwaarden te zoeken. Wij zijn volledig onafhankelijk en zijn dus onbevooroordeeld jegens alle aanbieders. Dit is in het kort wat wij bieden:

• Advies omtrent het afsluiten van nieuwe verzekeringen;
• Inzicht in een goede dekking, zowel zakelijk als particulier;
• Overzicht over uw bestaande polissen;
• Het inzichtelijk maken van kansen en gevaren omtrent uw verzekeringen;
• Een second opinion aangaande al uw verzekeringsproducten.

De meest geschikte verzekering

EverCare is actief in de regio Eindhoven, waar de meeste van onze klanten ook vandaan komen. Wij merken dat wij steeds vaker een goede en langdurige relatie met hen opbouwen. Woont u in Eindhoven of bent u met uw onderneming gevestigd in de regio Eindhoven? Schroom dan niet om eens te informeren bij Adviescentrum EverCare Eindhoven. U kunt met al uw vragen omtrent verzekeringen en financiële producten bij ons terecht.