Uw partner voor een onbezorgd pensioen

Weet u hoe hoog uw pensioen straks is? Hoe zit het met pensioengaten? En heeft u als ondernemer voldoende maatregelen voor later getroffen? Er wordt volop gesproken over pensioenen en toch weten de meeste mensen er minder van dan zij zelf denken. Toegegeven, het is vaak ook geen eenvoudige materie. Adviescentrum EverCare Eindhoven is een onafhankelijke pensioenadviseur die u alles kan vertellen over uw pensioen en u ook kan adviseren erover. Ongetwijfeld gaan er dagen voorbij dat ook u niet aan uw pensioen denkt. Begrijpelijk, zeker wanneer u in een levensfase zit waarin andere zaken uw aandacht vragen. Zoals uw bedrijf, uw carrière, uw gezin. Maar elke grote verandering in uw leven, van het kopen van een huis, het uitbreiden van uw bedrijf, het veranderen van baan tot het starten van een gezin heeft invloed op uw ouderdomspensioen: uw inkomen van later, bovenop uw AOW-uitkering. Dat maakt het zinvol af en toe stil te staan bij uw pensioen. Het zijn dergelijke kwesties waarin EverCare Eindhoven duidelijkheid verschaft.

Wat mag u van onze pensioenadviseurs verwachten?

U mag allereerst een duidelijk, transparant en onafhankelijk advies van ons verwachten inzake pensioenen. Daarbij maakt het niet uit of u ondernemer bent of particulier. EverCare Eindhoven brengt uw situatie nauwkeurig in beeld en schetst de perspectieven en mogelijkheden. Dit is concreet wat wij bieden.

EverCare Eindhoven biedt advies over:

  • Ondernemerschap en pensioenen;
  • Financiële producten als extraatje voor later;
  • Sparen en beleggen;
  • Alles inzake uw financiële toekomst.

Uw partner voor pensioenen in Eindhoven

EverCare is gevestigd in Eindhoven en veel van onze klanten zijn MKB-ondernemers en particulieren uit deze stad. Zij kiezen voor ons omdat wij een eerlijk en persoonlijk advies geven over pensioenen en financiële producten. EverCare Eindhoven is er voor hen en zij weten het te waarderen dat wij in de buurt zijn om altijd een deskundig advies te geven, toegespitst op hun persoonlijke situatie.

Lijfrente: pensioen voor de ondernemer

Voor de ondernemer is lijfrente vaak de enige manier om een pensioen op te bouwen. Met een lijfrenteverzekering kunt u op een fiscaal aantrekkelijke manier geld opzij leggen voor later. Als aanvulling op uw pensioen of om eerder te stoppen met werken. Bij EverCare kijken we naar uw totale financiële situatie. Nu en straks.

Kijk voor objectieve en niet-commerciële informatie over pensioenen alvast eens op www.pensioenkijker.nl of neem contact op via pensioenen@evercare.nl.