Wat u van EverCare mag verwachten

We kunnen wel zelf zeggen waarmee we ons als EverCare onderscheiden, maar liever laten we dat onze klanten doen. Veel van onze klanten – met een groot aantal hebben we een jarenlange samenwerking – noemen meteen de informele, gemoedelijke sfeer en tegelijk de degelijke en actieve aanpak.

We signaleren nieuwe ontwikkelingen en maken onze klanten in een vroeg stadium attent op de gevolgen daarvan voor hen. Met regelmaat houden we hun persoonlijke situatie tegen het licht voor een actueel advies. We zijn er tenslotte voor hen. En voor u.

Transparant en vrij

Wat onze klanten ook opvalt is onze transparante manier van werken. Zij weten exact waarvoor ze betalen. En ze hebben ervaren dat een goede tussenpersoon zichzelf terugverdient. Wij onderzoeken bijvoorbeeld actief of een lagere premie voor u mogelijk is. Dat kan doordat we werken met kortlopende contracten, van vaak niet langer dan een jaar. U zit dus nergens lang aan vast. Dan weten we ook zeker dat het onze verdienste is dat u klant bij ons blijft.

Gedragscode

Adviescentrum EverCare Eindhoven onderschrijft de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI). Klik hier om de Dienstenwijzer te downloaden.

Sponsoring en netwerken

Door sponsoring benadrukken wij waar we in uitblinken: dicht bij u als klant staan, met oog voor de regio en de samenleving. Om dat te onderstrepen sponsort EverCare diverse sportverenigingen.

Netwerken

EverCare gelooft in de kracht van netwerken. Waar het in een netwerk om gaat is dat je elkaar probeert te helpen. Wil je er echt iets uithalen, dan zul je ook moeten investeren. Netwerken is delen en samenwerken. EverCare is lid van Netwerkclub 040, Informal, BNI, O.K.E., W.T.C.E. en Loods61.