Interview Marc van Eekelen

markWie is Marc van Eekelen?

Ik ben 42 jaar, geboren in Uden en trotse vader van twee dochters. Op dit moment woon ik in Weert met mijn vriendin en haar twee kinderen.

Wat doe je bij EverCare?

Ik ben binnendienstmedewerker verzekeringen voor de particuliere en zakelijke klanten van EverCare. Op dit moment ondersteun ik de buitendienst bij hun werkzaamheden en geef ik advies aan klanten. In de toekomst zal ik langzaamaan steeds vaker buiten de deur zijn, om klanten ook thuis/op het werk te bezoeken.

Wat doe je in het weekend?

In het weekend ga ik graag wat leuks doen met de kinderen en met mijn vriendin. Dit kan van alles zijn; naar de stad gaan, sporten, verjaardagen bezoeken etc..

Hoelang doe je dat al?

Ik ben bij EverCare begonnen op 1 april 2016. Wel zit ik al sinds 2003 in de verzekeringsbranche.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukst vind ik de diversiteit aan contacten. Contacten met de klant, verzekeringsmaatschappijen en zeker ook niet te vergeten de contacten met je collega’s.

Waar word je blij van?

Op zakelijk gebied word ik blij van een tevreden klant. De wetenschap dat je de klant een goed advies hebt gegeven. Privé geniet ik van mijn kinderen en de dingen die we samen ondernemen.

Wat zou je tegen alle klanten willen zeggen?

Dat ik hoop op een prettige samenwerking in de toekomst. Mocht u nu of in de toekomst vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.