Interview Hans Lestraden

hansWie is Hans Lestraden?

Ik ben 32 jaar, geboren en getogen in Eindhoven. Sinds enkele jaren woon ik met veel plezier in Helmond met mijn vriendin Nienke.

Wat doe je bij EverCare?

Ik ben binnendienstmedewerker bij EverCare, voornamelijk op het gebied van hypotheken. Mijn werkzaamheden bestaan uit backoffice werkzaamheden zoals het aanmaken van hypotheekoffertes, begeleiden van nieuwe hypotheekaanvragen, verwerken van mutaties en ondersteuning in hypotheek adviezen.

Hoelang doe je dat al?

Ik ben bij EverCare begonnen in april 2016. Binnen de financiële dienstverlening ben ik hiervoor zo’n tien jaar werkzaam geweest bij een bank, voornamelijk op het gebied van hypotheken en verwante producten.

Wat doe je in het weekend?

Naast de sociale activiteiten zoals etentjes of andere gelegenheden ben ik een muziekliefhebber. Naast luisteren ben ik altijd muzikaal actief geweest in bandjes als toetsenist en gitarist.

Wat vind je het leukst aan je werk?

De diversiteit in de zaken die gedurende de dag voorbij komen, het schakelen tussen diverse partijen en de uitdaging financieringsaanvragen rond te krijgen die passen bij de wensen van de klant. En uiteraard het persoonlijke contact met de klant.

Waar word je blij van?

Als een uitdaging lukt. In de korte tijd dat ik hier werkzaam ben heb ik al enkele klanten goed van dienst kunnen zijn, daar doe je het voor natuurlijk. Daarnaast word ik blij van dingen in mijn vrije tijd, van alles eigenlijk. En uiteraard als mijn collega’s koffie zetten.

Wat zou je tegen alle klanten willen zeggen?

Als klanten hun financiële zaken goed geregeld willen hebben kunnen ze altijd contact met ons opnemen. Daarnaast moet je iedereen behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden, en dat is de kracht van EverCare.