Zakelijk betaalpakket, ook voor vereniging en stichting

MKB Rekening

Voor de zzp’er en het mkb heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag per maand, het abonnementstarief. Bij de MKB Rekening zit:

  • Zakelijk Internet Bankieren
  • Met de pas kunt u ook contactloos betalen.
  • Alle transacties in euro’s met de betaalpas (bij geld- en betaalautomaat)
  • 250 Internet transacties per jaar
  • MeerKeuze Sparen

U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Gebruikt u toch meer dan 1.250 transacties van uw pakket? Geen probleem. U kunt extra transactiebundels voor een vast bedrag bijkopen. Transacties uit de bundel die nog over zijn, neemt u gewoon mee naar het volgende kalenderjaar.

De MKB Rekening kost € 6,75 per maand. Een volledig overzicht van de kosten vindt u in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

Incasso en acceptgiro

Bij uw MKB Rekening kunt u een incassocontract en/of een acceptgirocontract afsluiten. Zo kunt u automatisch bedragen incasseren bij uw debiteuren. Of voorbedrukte acceptgirokaarten versturen naar bedrijven of klanten waar u geld van ontvangt. Zo bespaart u tijd die u nu kwijt bent voor het versturen en verwerken van facturen. Aan het verstrekken van een incasso- en/of acceptgirocontract zijn voorwaarden verbonden. Incasso- en acceptgirocontracten vraagt u aan bij uw RegioBank Adviseur. Hij kan u hier alles over vertellen.

Zakelijk Internet Bankieren

Met Zakelijk Internet Bankieren van RegioBank heeft u alles wat u nodig heeft om elektronisch te bankieren. U kunt bijvoorbeeld batchbetalingen versturen. Handig voor het uitbetalen van salarissen van uw personeel. Ook kunt u transacties downloaden en uploaden. Bijvoorbeeld van en naar uw boekhoudpakket. U logt veilig in met een digipas, die u van RegioBank ontvangt. De transacties die u nog over heeft in uw betaalpakket, vindt u in Zakelijk Internet Bankieren. Wilt u bundels bijkopen? Ook dit regelt u direct in Zakelijk Internet Bankieren.

Lees meer

Betaalpas

Bij uw MKB Rekening ontvangt u één gratis betaalpas. Met de pas kunt u ook contactloos betalen. Zijn er meer gemachtigden op de rekening? Dan kunt u ook voor de gemachtigden een eigen betaalpas aanvragen. Uw RegioBank Adviseur kan u hier meer over vertellen. Met de betaalpas kunt u dag en nacht geld opnemen bij geldautomaten van alle banken in Nederland en in het buitenland. Alle opnames en betalingen met de betaalpas in euro’s zijn bij de pakketprijs van de MKB Rekening inbegrepen. Transacties in andere valuta betaalt u apart. U vindt de kosten in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

Lees meer

Voorwaarden en informatie

Op onze producten en diensten zijn voorwaarden van toepassing. Het is belangrijk dat u deze voorwaarden goed leest. Aan de rechterkant op deze pagina vindt u de Algemene Bankvoorwaarden, het Privacy- en Cookie Reglement en de Dienstenwijzer. Hierin vindt u onder meer informatie over onze klachtenprocedure. Alle documenten kunt u downloaden, opslaan en printen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de MKB Rekening? Wij helpen u graag verder.