EverCare gaat samenwerking aan met V.C.N.

Waarschijnlijk is het u al opgevallen dat we, voor wat betreft onze particuliere verzekeringen, een samenwerking zijn aangegaan met V.C.N. ofwel Verzekerings Combinatie Nederland. V.C.N. telt 180 medewerkers en is gevestigd in Nuenen. Zij zijn gespecialiseerd in het voeren van verzekeringsadministratie en werken samen met bijna alle verzekeraars in Nederland. Als gevolg hiervan wordt ook de administratie van uw lopende verzekering(en) vanaf heden door V.C.N. uitgevoerd. Uiteraard blijven wij uw eerste aanspreekpunt en zijn wij rechtstreeks te benaderen.

Wat gaat u merken van deze samenwerking? 

Allereerst zal V.C.N. de premies voor ons gaan incasseren. U zult dus op uw bankafschrift deze naam voorbij zien komen. Daarnaast heeft u, of zult u, een nieuw polis blad ontvangen, volledig in onze eigen huisstijl. Ook is het voortaan mogelijk om deze per email te ontvangen. U kunt dit eenvoudig via de mail of telefoon aan ons doorgeven.

Een ander bijkomend voordeel is het grote assortiment aan producten dat u binnen één pakket kunt verzekeren. Naast de standaard producten als opstal, inboedel, auto etc. is het nu ook mogelijk om o.a. de volgende producten toe te voegen aan uw pakket.

  • Bromfietsverzekering
  • Fietsverzekering
  • Oldtimerverzekering
  • Pleziervaartuigverzekering

Daarbij komt dat we binnen dit pakket ook verschillende maatschappijen kunnen combineren. U profiteert dus altijd van een scherpe premie en de maximale pakketkorting.

Echt onderscheiden kunnen we ons natuurlijk wanneer u schade heeft. Onze verwachting is dat we vele schades voortaan binnen 48 uur kunnen afwikkelen. Uiteraard zijn er uitzonderlijke situaties zoals de hagelschade van 23 juni jl.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze samenwerking of wenst u meer informatie, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij danken u alvast voor het vertrouwen en hopen op een nog lang durende relatie.