Even voorstellen Karel Evers

Wie is Karel Evers?karel

Ik ben geboren en getogen in Tilburg en woon inmiddels al jaren in Eindhoven. Al reeds 26 jaar run ik vanuit hier ook EverCare, inmiddels samen met mijn zoon.Daar ben ik trots op.

Wat doe je bij EverCare?

Ik ben oprichter van Evercare en momenteel mede firmant. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het leiden van ons bedrijf en het geven van adviezen op het gebied van hypotheken, financieringen, verzekeringen. Ik ben lid van diverse netwerken om het bedrijf te promoten en contacten te leggen met potentiële klanten. Omdat ik jaren ervaring heb in de branche alsmede als onderneming wordt ik door veel klanten gebruikt als klankbord.

Hoelang doe je dat al?

Ik ben vanaf mei 1989 actief en ben toen ook het bedrijf opgestart.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Contact met de klanten. We hebben een enorme diversiteit aan klanten van ZZP’ers tot bedrijven met 50 medewerkers. Je hoort en ziet enorm veel en we hebben het natuurlijk niet alleen over verzekeren. Omdat ik jaren bij deze klanten over de vloer kom, krijg je meer het gevoel dat het vrienden zijn geworden. Dat zijn ook de ambassadeurs van ons bedrijf.

Wat doe je in het weekend?

Af en toe moet ik vanwege de drukte op zaterdag werken maar anders genieten van het weekend. In de zomermaanden lekker in de tuin werken en regelmatig uit eten met mijn vrouw. Daarnaast kijk ik regelmatig voetbalwedstrijden en volg redelijk fanatiek mijn favoriete club AJAX. Als ex voorzitter van V.V. Wodan vind ik het ook gezellig op zaterdag en zondag de wedstrijden van de jeugd en het eerste elftal te bezoeken.

Waar word je blij van?

Ik word er erg blij van als het met mijn vrouw en kinderen goed gaat. Zakelijk gezien geniet ik van het team waarmee wij werken, de sfeer op kantoor en de onderlinge contacten. Als dat allemaal goed zit merkt de klant dat direct en kunnen we ook datgene bieden wat ons onderscheidt, namelijk het persoonlijke contact met onze klanten. Zij kennen ons en wij de klant.

Wat zou je tegen alle klanten willen zeggen?

Kom eerder naar ons als je problemen hebt op het gebied van financiële zaken, verzekeringen, hypotheken etc. Wij merken dat er nog steeds cowboys in de markt actief zijn en daarvoor willen wij iedereen behoeden. Wij kunnen zeggen dat we een eerlijk advies geven en streven naar een langdurige relatie. De cowboys zijn maar op een ding uit en dat is snel geld verdienen.