Even voorstellen Bram Evers

Wie is Bram Evers?

Ik ben 29 jaar en geboren in Goirle. Toen ik 1 jaar was zijn we verhuisd naar Eindhoven waar ik nu nog steeds met veel plezier woon en werk. Inmiddels run ik alweer 4 jaar EverCare samen met mijn vader.

Wat doe je bij EverCare?

Ik ben onderaan de ladder begonnen en ben sindsdien mijn werkzaamheden aan het uitbreiden. Op dit moment adviseer ik voor particuliere en zakelijke verzekeringen, ben ik druk met de RegioBank en het bemiddelen voor auto leasecontracten. Daarnaast neem ik langzaam een aantal bedrijfsvoeringstaken van mijn vader over, en ben ik druk met netwerken in de regio.

Wat doe je in het weekend?

Ik ga graag iets met vrienden drinken en op Zondag voetbal ik nog. Daarna is het vaak de eredivisie volgen op TV. Tussendoor zijn er altijd wel wat klusjes te doen. Stilzitten is niet echt voor mij weggelegd.

Hoelang doe je dat al?

Ik ben begonnen op 1 januari 2012. Bijna 4 jaar dus.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukst vind ik de combinatie tussen het kantoor werk en de mogelijkheid om veel onderweg te zijn. Ik bezoek onze klanten graag thuis of op het werk en ben een voorstander van persoonlijk contact. Daarnaast zit ik niet graag de hele dag binnen. We werken in veel verschillende bedrijfstakken en dit maakt het ook zeer afwisselend. Ik kom bij bijzondere bedrijven en gedreven ondernemers. Dit geeft me iedere dag weer energie.

Waar word je blij van?

Ik kan van veel dingen blij worden. Een gezellig avondje uit of lekker uit eten kan ik erg van genieten. Ook een goede pot voetbal op zondag wordt ik erg blij van en ik ga graag op wintersport. Uiteraard word ik er ook blij van als het zakelijk goed gaat. We steken met ons team veel energie in ons bedrijf en onze klanten. Het is leuk als dat zijn vruchten afwerpt.

Wat zou je tegen alle klanten willen zeggen?

Allereerst wil ik iedereen vragen om ons te liken op Facebook en te volgen op LinkedIn. Ik ben daar druk mee bezig en kan iedereen via die kanalen gemakkelijk bereiken. Uiteraard zijn we via die kanalen zelf ook te bereiken. Daarnaast wens ik iedereen alvast een fijn uiteinde van het jaar toe en een goed 2016 met veel successen en een goede gezondheid..