Interview Marjo van Hattum

Wie is Marjo van Hattum?

Ik ben 57 jaar en trotste moeder van 3 volwassen zonen, waarvan er nog 2 thuis wonen. Met mijn partner en 2 zonen woon ik in de Achtse Barrier.

Wat doe je bij EverCare?

Ik ben binnendienst medewerkster verzekeringen voor de particuliere en zakelijke klanten van EverCare. Op dit moment ondersteun ik de buitendienst  bij hun werkzaamheden, maak ik offertes en geef ik advies aan klanten. In de toekomst zal ik breed ingezet worden en zal ik o.a. ook Regio Bank werkzaamheden gaan doen.

Hoelang doe je dat al?

Ik ben bij EverCare begonnen op 1 februari 2017, voor 32 uur. Alle werkdagen behalve donderdag kan je mij op kantoor verwachten. Vanaf 2001 zit ik in de verzekeringswereld, waarbij de laatste 10 jaar bij VCN te Nuenen. Heb ik o.a. acquisitie gedaan, acceptatie verzekeringen front office, mutatie verwerking back office.

Wat doe je in het weekend?

In het weekend ben ik vaak op zaterdag bij mijn vader om hem te helpen met het huishouden, omdat mijn moeder 2,5 jaar geleden is overleden. Als het kan neem ik hem ook mee naar familie bezoeken. Verder ben ik
ook graag in mijn huis/tuin bezig en probeer leuke dingen te doen zoals; weekendjes weg, vakantie houden, motor rijden e.d.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukst vind ik de diversiteit aan contacten. Contacten met de klant, verzekeringsmaatschappijen en uiteraard de fijne sfeer op het werk met collega’s.

Waar word je blij van?

Op zakelijk gebied word ik blij van een tevreden klant. Dat je alles voor de klant hebt gedaan waardoor hij/zij het gevoel heeft in vertrouwde handen te zijn. Privé geniet ik helemaal als ik in de keuken sta, koken en bakken doe ik heel graag.

Wat zou je tegen alle klanten willen zeggen?

Neem eens eerder  contact met ons op en blijf niet met vragen zitten. Liever 1 keer teveel gebeld dan 1 keer te weinig.